Bezorging en adverteren

Verspreidgebied Drachtster Courant
Drachtster Courant wordt wekelijks op woensdag verspreid in de plaatsen Boelenslaan, Boornbergum, Burgum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Earnewald, Eastermar, Frieschepalen, Garyp, Goengahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega (Gem. Smallingerland), Rottevalle, Siegerswoude, Smalle Ee, Sumar en Ureterp.

Afgiftepunten Drachtster Courant – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Boombergum Poiesz, Nijewei 60
Drachten Bibliotheek, Museumplein 1; Cigo de Boer, De Drift 2-C; Gemeentehuis, Gauke Boelensstraat 2; Jumbo, Eems 30; Primera Wiersma, Oosterstraat 2-4; Primera Noorderpoort, Stationsweg 168; Sigarenmagazijn IJseldijk, Dwarswijk 102
Oudega Bak, Gariperwei/Opperbuorren
Rottevalle Bakkerij Wouda, Muldersplein 8
Smalle Ee Bak, Kleasterkampen 24
Ureterp Coop, Weibuorren 72; Q8 Wagenaar, De Feart 107

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de  digitale editie lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen

Adverteren
Wij kunnen helpen de koers te bepalen in het veel omvattende medialandschap, zodat u  de kracht kunt ervaren van crossmediaal adverteren. U zult zien dat onze media een bijzonder waardevolle bijdrage leveren aan de effectiviteit van een campagne in de Noordelijke regio. Ga voor meer informatie naar NDC mediagroep

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier onze Privacy Statement

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties, geboorteberichten en jubileumberichten.

Familieberichten kunt u telefonisch of  per e-mail doorgeven:
Telefoon: 088-8005700
E-mail: familieberichtenweekbladen
@ndcmediagroep.nl

Bekijk hier de tarieven en sluitingstijden.

Familieberichten online