Bezorging en adverteren Drachtster Courant

Verspreidgebied Drachtster Courant
Drachtster Courant wordt wekelijks op woensdag verspreid in de plaatsen Boelenslaan, Boornbergum, Burgum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Earnewald, Eastermar, Frieschepalen, Garyp, Goengahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega (Gem. Smallingerland), Rottevalle, Siegerswoude, Smalle Ee, Sumar en Ureterp.

Afgiftepunten Drachtster Courant – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Boornbergum: Poiesz, Nijewei 60
Drachten Albert Heijn, De Marke 33; Kiryat Onoplein 87; Middelwyk 31, Bibliotheek, Museumplein 1; Boekhandel IJlstra, Eems 20; Cigo, De Drift 2c; Dirk van den Broek, De Marke 51; Gemeentehuis, Gauke Boelensstraat 2; Jumbo, Eems 30; Stationsweg 164; Poiesz, Dwarswyk 88; Oudeweg 34a; Primera, Oosterstraat 2
Oudega (Smallingerland) Bak, hoek Gariperwei/Opperbuorren East
UreterpBibliotheek, Lijteplein 9; Coop, Weibuorren 72; KlusWijs, Boerestreek 41; Total Tankstation, De Feart 107

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de  digitale editie lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier onze Privacy Statement

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-800400

Familieberichten.nl