Bezorging en adverteren Drachtster Courant

Verspreidgebied Drachtster Courant
Drachtster Courant wordt wekelijks op woensdag verspreid in de plaatsen Boelenslaan, Boornbergum, Burgum, De Tike, De Veenhoop, De Wilgen, Drachten, Drachtstercompagnie, Earnewald, Eastermar, Frieschepalen, Garyp, Goengahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega (Gem. Smallingerland), Rottevalle, Siegerswoude, Smalle Ee, Sumar en Ureterp.

Afgiftepunten Drachtster Courant – U kunt hier zelf de krant ophalen:
Drachten Cigo Debets, Marke 37; Gemeentehuis, Gauke Boelensstraat 2; Jumbo, Eems 30; Primera Wiersma, Oosterstraat 2-4; Bibliotheek, Museumplein 1, Poiesz Oudeweg
Boornbergum: Poiesz
Ureterp: Coop, Bibliotheek, Total Tankstation, De Feart, Fixet, 

Indien u de papieren krant hebt gemist, kunt u altijd de  digitale editie lezen.

Het archief is te vinden op dekrantvantoen

Bezorgklacht melden.
U kunt een klacht indienen als u in een van bovengenoemde plaatsen woont. Woont u in een buitengebied of op een industrieterrein dan is bezorging van de krant niet vanzelfsprekend. U kunt in dat geval een krant meenemen bij een afgiftepunt of de digitale versie lezen. 

Lees hier onze Privacy Statement

Adverteren

De weekbladen bieden met meer dan 40 verschillende titels lokaal nieuws en ontspanning. Voor al onze merken geldt dat we 24 uur per dag relevante content leveren. Op de juiste plek, op het juiste moment en in de vorm die de ontvanger op dat moment kiest: print, online, mobile, out of home of events. Relevantie en bereik maakt onze producten interessant voor adverteerders.

Meer informatie over adverteren

Familieberichten

Rouwadvertenties kunt u eenvoudig en snel doorgeven via
www.familieberichten.nl

E-mail: weekbladen
@familieberichten.nl
Telefoon: 088-8005700

Voor geboorte en jubilea:
info@rubrieks.nl
Tel: 088-800400

Familieberichten.nl