Hippiemarkt bij de Wilde Engel

VEENDAM

Edelsteencentrum De Wilde Engel houdt zondag 3 juni van 10.00 – 17.00 uur voor de tweede keer een hipppiemarkt.

Een kleine gezellige markt met vrolijke en kleurige kramen, die helemaal bij de hippiesfeer passen. Denk aan kleurrijk handwerk, zoals babykleertjes of poncho's maar ook viltwerk, grote dromenvangers, tiffany en mozaïek. Er zijn glassieraden, houtsnijwerk, houten schalen en biologische theesoorten, maar ook witte schapenvachten uit IJsland en handgemaakte natuurlijke cosmetica. Daarnaast is er een prachtige kraam met hippiekleding en een kraam met tweedehands kleding”, aldus de mensen van De Wilde Engel.

Ook is er iemand die schminkt en facial en handpaintings maakt. Verder is er een recycle shop aanwezig en kan men gebruik maken van het terras en is er volop lekkers van de catering te proeven. Tot slot zijn er edelstenen en producten van edelstenen te koop en is het mogelijk proefsessies Access Bars te ondergaan om even heerlijk te ontspannen.

Vanaf een uur ‘s middags wordt er opgetreden door popkoor RIPA uit Zeerijp.

De Wilde Engel is te vinden aan het Kerkpad Noord 17 Zuidwending.


Auteur