Dierendagfestijn op de Naturij

DRACHTEN

De Naturij in Drachten houdt zaterdag tussen 9 en 18 uur een Dierendagfestijn.

Neem je knuffeldier mee en bezoek het knuffeldierenspreekuur met Thamar van dierenartsenpraktijk A7Noord: indien noodzakelijk, komt er een pleister of verbandje op je knuffeldier! Er is ook een rodeostier voor kinderen geschikt vanaf 4 jaar, er zijn leuke marktkraampjes met verkoop, een voelkist (voel je een veer, of toch een kastanje?), er worden plaktatoeages uitgedeeld, er is gratis schminken in de speelhal en daar staat ook een kraam van CJG (Centrum Jeugd en Gezin) met info over het hebben van een huisdier.

Dit in het kader van het thema Samenspel in de week van de opvoeding. Kom ook professioneel met je gezin op de foto met een slang van repticura om de nek of een Baardagaam in je armen. Stempel je kaart vol en krijg met volle kaart een gratis ijsje in de speelhal of in het restaurant.

Alle deelnemers zijn vrij om eigen verkoop vanaf hun marktkraam te doen. Het ponykarrijden kost per ritje per persoon 50 cent er zijn ponykarmunten bij de entree vooraf te koop anders graag contant bij de ponykarmedewerker afrekenen. De ponybaan zal geopend zijn met tussendoor een pauze. De Naturij is geopend vanaf 9 uur en sluit om 18 uur. De activiteiten vinden plaats tussen 11 en 16 uur. Normale entree van toepassing.