Bruidspaar in de wolken door de Brandweer

Gorredijk

Een bijzondere trouwerij, vorige week vrijdag in Beetsterzwaag. Arjen Veenstra en Rianne Edel wonen samen in Gorredijk, waar Arjen lid is van het Gorredijkster brandweerkorps. Afgelopen vrijdag trouwden Arjen en Rianne in Beetsterzwaag. Na afloop van de plechtigheid werden de bruid en bruidegom verrast door de brandweerlieden, die hen buiten met een rokende erehaag stonden op te wachten. Bij het verlaten van het gemeentehuis kwam het bruidspaar dus al meteen in de wolken terecht. De collega’s van de mannelijke wederhelft hadden kosten noch moeiten gespaard om het pasgetrouwde stel in stijl op te wachten. Met deze overrompeling was de bruiloft nog niet ten einde. Want na de walmende felicitaties van de brandweermannen, vertrok het stel naar de feestlocatie. Op deze plek werd nog tot in de kleine uurtjes uitbundig feest gevierd ter ere van deze verbintenis in de echt.