Veertiende Veneboerloop om Noordelijke titels

DRACHTEN

Zaterdag 10 maart wordt veertiende Veneboerloop in Drachten georganiseerd. Op de 10 km wegwedstrijd staat voor dames en heren het Kampioenschap van het Noorden op het spel.

De Veneboerloop wordt georganiseerd door AV Impala uit Drachten. Start en finish zijn op de atletiekbaan aan de Sportlaan 11 in Drachten. De 10 km wedstrijd loopt via de natuur in het buitengebied van Drachten. Er een zeer gevarieerd programma samengesteld, met naast de 10 km ook wedstrijden over 1,5 kilometer en de 5 kilometer. Voor veel deelnemers is de Veneboerloop de eerste grote wedstrijd in het Noorden na de winter. Het is nog mogelijk om in te schrijven tot en met donderdag 8 maart. Inschrijven op de wedstrijddag zelf is niet mogelijk. Starttijden: 10.30 uur - 1,5 kilometer Jeugdloop tot en met 14 jaar 10.50 uur - 5 kilometer wedstrijd en recreatieloop 11.00 uur - 10 kilometer wedstrijd en recreatieloop Meer informatie op www.veneboerloop.nl

Auteur

Fokke Wester