Disco/dancefeest in Iduna

DRACHTEN

Disco/dancefeest Super Classics komt zaterdag 10 maart van 21.00 uur tot 03.00 uur naar Poppodium Iduna.

De tijd staat even stil wanneer al die danceable, foute, onvergetelijke plaatjes weer voorbij komen op de dansvloer. Superclassics is een groot feest der herkenning, met DJ’s Andre Zwart, Martin Harder en Ricardo Silvio wordt het gegarandeerd een gekke gezellige boel!

Kom je crush van de middelbare school weer eens tegen, of doe gewoon weer lekker gek met je vrienden en vriendinnen als toen. Terug naar de tijd van Doe Maar, Madonna, Michael Jackson en Tom Cruise posters aan de muur. Het verliefd zijn op de babes-en hunks van Baywatch -en Beverly Hills 90210 en de schoudervullingen en krultang.

Alle herkenbare tunes en de lekkerste danceable hits uit jouw favoriete staptijd kunnen zomaar voorbij komen . Wat dacht je van Wham, A-Ha, King Bee ,U2, The Cure, 2Unlimited, Paul Elstak of de discoklappers van Chic, Spargo, Prince en Whitney Houston. Disco, rock, foute hits, eurodance, R&B of new wave, alle genres komen voorbij.

Ook de vergeten plaatjes worden gedraaid en de bijhorende videoclips, TV-series en films zie je op een supergroot scherm om die epische tijd maximaal te herbeleven. Dat wordt lachen dus, om die outfits en danspasjes van toen.

Maak je klaar voor het gezelligste disco/dance-classics feest van Friesland!

Meer info op www.iduna.nl.


Auteur

Redacteur