Mbo Open Dagen ROC Friese Poort

Sneek

ROC Friese Poort in Sneek opent vrijdag 20 en zaterdag 21 januari 2017 haar deuren om toekomstige studenten (en hun ouders) te ontvangen.

Ook de andere vestigingen van de Friese Poort houden Open Dagen. In de vestiging in Sneek neemt de opleiding Horeca bezoekers mee in de wereld van de smaak met onder andere live cooking in het theater van de smaak in de centrale hal. Studenten Handel die gekozen hebben voor het keuzedeel Mode verzorgen gedurende de open dagen Modeflitsen in de vorm van een flashmob door het gebouw. En op vrijdag 20 januari wordt er een cheque met de opbrengst van het,  door marketing en communicatie studenten georganiseerde, kerstgala uitgereikt aan het AZC. Ook staan studenten en docenten van de opleidingen klaar om ervaringen te delen en vragen te beantwoorden. Wie 21 jaar of ouder is en verder wil groeien in een mbo-opleiding, is ook van harte welkom tijdens onze Open Dagen. We geven tijdens onze Open Dagen graag meer informatie over onze opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassen.                              


Auteur

redactie