Fietsfeest bij Meinsma Fietsen

Wijnjewoude - Meinsma Fietsen houdt vrijdag 29 en zaterdag 30 maart een fietsfeest als kick-of van het nieuwe fietsseizoen.

Tijdens het fietsfeest gelden vele kortingsacties, zijn er opruimingsfietsen en accu-upgrades. Beide dagen kunnen allerlei soorten e-bikes getest worden van de A-merken Batavus, Gazelle en Sparta. Op die manier kan de klant uitzoeken wat het beste bij hem of haar past.

Fietspresentaties

Vrijdagavond is er een Friday Night Out in de winkel en de feesttent. Hier kunnen fietsers bijkomen met muziek van een band en hapjes en drankjes. Tussen 19.30 en 20.30 uur komen fietstechnici aan het woord. Zij houden een presentatie over diverse e-bikes en beantwoorden vragen. Dat kan gaan over bijvoorbeeld accu-capaciteit of de kracht van de motoren. Als klap op de vuurpijl wordt er een fiets verloot onder de aanwezigen.

Zaterdagmiddag om 16.00 uur wordt er eveneens een kinderfiets verloot. Meinsma verkoopt kinderfietsen van onder andere het merk Loekie met korting. En sinds dit seizoen verkoopt de fietsenwinkel ook het A-merk Alpina, zodat de klant een nog completer aanbod vindt.

Meinsma Fietsen is te vinden op Duerswâld 8, halverwege Wijnjewoude en Bakkeveen.