Lenteconcert in St. Hippolytuskerk Olterterp

Olterterp - In de St. Hippolytuskerk in Olterterp is zaterdag 23 maart vanaf 16 uur het klassieke Lenteconcert van docenten en master-studenten van het Prins Claus Conservatorium.

Deze professionele musici, die doceren en studeren aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen voor hun Master of Music, spelen samen met hun (gast-)docenten klassieke kamermuziek. Ensemble- en orkestspel en het geven van concerten vormen een belangrijk onderdeel van het masterprogramma.

Het Prins Claus Conservatorium van de Hanzehogeschool Groningen is zeer verbonden met de samenleving in het noorden van Nederland en heeft tegelijkertijd internationale uitstraling en niveau. Hun missie is het opleiden van inspirerende musici die het verschil maken in onze samenleving.

Dit concert wordt georganiseerd door Cultbee, in samenwerking met het Prins Claus Conservatorium, met dank aan vrijwilligers, donateurs (Cultbee is een culturele ANBI), partners, subsidiegevers. Reserveren aanbevolen. Meer informatie via www.cultbee.nl en www.hanze.nl/nld/onderwijs/kunst/prins-claus-conservatorium

Na afloop van het concert wordt een high wine gehouden in hotel-restaurant Het Witte Huis, op loopafstand van de kerk.

Kaartverkoop - genummerde kaarten: kaartnummer = stoelnummer. Bij: Da Drogisterij Ans, Hoofdstraat 36, 9244 CN Beetsterzwaag, of per email: cultuur@cultbee.nl of telefoon: 06-4022 5196 of online bij Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/lenteconcert-in-olterterp-docenten-en-studenten-prins-claus-conservatorium-tickets-55400973804