DraGor revancheert zich in Kampen

Drachten - WSG DraGor H1 heeft dit weekend in Kampen met 6-11 gewonnen van Deltasteur H1.

Waar de mannen van DraGor vorige week nog gelijkspeelde in Sneek, was het deze week zaak om weer drie punten te pakken. Er moest afgereisd worden naar Kampen voor een wedstrijd tegen het goed presterende Deltasteur H1. De wedstrijd kwam langzaam op gang, met pas het eerste doelpunt na 4 minuten.

Door toedoen van aanvoerder Mitchell van den Adel en midvoor Allard de Vries was de tussenstand na de eerste periode 1-2. De tweede en derde periode schommelde de stand heen en weer. DraGor kon telkens op voorsprong komen, maar wist niet uit te lopen. Uiteindelijk begon de vierde periode met een magere 6-7 voorsprong.

In de vierde periode lukte het dan eindelijk om uit te lopen. Door onder andere goed keeperswerk van keeper Tim Hoitinga en een sterk optreden van midvoor Dean Damstra, konden de mannen uit Drachten uitlopen naar de eindstand van 6-11. Een zware pot waar de punten verdiend mee gingen naar Drachten.

Doelpunten werden gemaakt door: Allard de Vries 3x, Johan de Haan 2x, Dean Damstra 2x, Bjorn de Vries 1x, Mitchell van den Adel 1x, Magchiel Groen 1x, Foppe de Haan 1x.

Zaterdag 23 maart staat de volgende uitdaging gepland tegen de Veene uit Almelo.