Henk Krol zaterdag bij campagne 50PLUS in Drachten

Drachten - Henk Krol zal zaterdagochtend het campagneteam van 50PLUS versterken als zij in Drachten aandacht gaan vragen voor de komende verkiezingen voor Provinciale Staten en het Wetterskip.

Ook huidig Tweede Kamerlid en lijsttrekker voor de Eerste Kamer Martin van Rooijen zal er bij zijn. Het team staat van vanaf 10.00 uur tot lunchtijd in de buurt van het Carillon.

Senioren

De kamerleden gaan samen met provinciaal lijsttrekker Theun Wiersma uit Drachten met kiezers in gesprek over onderwerpen die de partij belangrijk vindt, zoals de leefbaarheid van de senioren en ouderen. Dan vragen onderwerpen zoals te weinig seniorenwoningen , terugtrekkende medische zorg, beperkte werkgelegenheid voor 50- en 60-plussers en slechter wordend openbaar vervoer de nodige aandacht. Bijvoorbeeld de wens om via Drachten een spoorlijn te laten lopen wordt van harte door 50PLUS ondersteund.

Ook landelijke onderwerpen, zoals AOW en pensioen spelen tijdens deze verkiezingen mee. Via de provincie wordt namelijk ook de Eerste Kamer gekozen. Rond 12.00 uur vertrekken Henk Krol en Martin van Rooijen naar Groningen.