LOOF sluit af met verkoopexpositie Age Hartsuiker

Jubbega - Galerie LOOF sluit haar deuren aan de Gorredijksterweg 73 in Jubbega. Het laatste weekeinde van februari worden de kasten leegverkocht.

Het jaar 2019 zal voor LOOF een grote verandering teweeg brengen. ,,Na ruim 4 jaar keihard werken hebben wij alles de revue laten passeren en komen we tot de conclusie dat LOOF het goed doet, maar dat de vaste kosten van onze huidige locatie erg hoog zijn. Op dit moment zijn wij bezig met het zoeken naar nieuwe locatie en daarom neemt LOOF een time out vanaf maart’’, aldus Hartsuiker.

Cirkel rond

Het bestaan aan de Gorredijksterweg wordt in het weekeinde van 22, 23 en 24 februari afgesloten met de solotentoonstelling ‘Alles uit de kast’ van Age Hartsuiker. Daarmee maakt de kunstenaar de cirkel rond, want in 2014 is LOOF ook gestart met werk van Hartsuiker. Zijn kunstwerken zijn het hele weekeinde te zien en te koop en daarna alleen op afspraak. De galerie is de drie dagen op van een tot vijf uur ‘s middags.

Oilfield, afgewerkte olie op papier, 70x100cm,

LOOF maakt gebruik van de KunstKoopregeling van het Mondriaan Fonds. Daarmee kunnen particulieren hedendaagse kunst en vormgeving op afbetaling kopen zonder dat zij rente hoeven te betalen.

De solotentoonstelling van Johannes Steendam is nog te bezoeken tot en met 17 februari.

www.galerieloof.nl