Spetterend Ladies Event bij Juwelier De Slag in Olterterp

OLTERTERP - Bij Juwelier De Slag in Oltertorp wordt vrijdag 1 juni van 10 tot 22 uur een Ladies Event gehouden voor vrouwen die interesse hebben in juwelen, beauty, mode en lifestyle.

Dit event vindt plaats in de grote moderne sfeervolle boerderij van Juwelier De Slag en Galerie Lauswolt, landelijk gelegen tussen Beetsterzwaag en Ureterp. Maak dan kennis met de zeer uitgebreide en nieuwste sieraden collecties van merken als My iMenso, Christina Jewelry, Buddha to Buddha, Josh, Zinzi, Melano en horlogemerken als Fossil, Cluse, Rolf Cremer en Tommy Hilfiger. Er zijn verschillende ondernemers uit de omgeving aanwezig. Deze gast-exposanten brengen je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van onder meer mode, kleuren analyse, beauty, food, tassen en home decoraties. Komende vrijdag kunnen vrouwen van dit evenement genieten.

Er zijn gedurende de dag meerdere modeshows, die verzorgd worden door Boutique By Syts uit Drachten/Dokkum.

De organisatie van het Ladies Event is in handen van Hilde Ferbeek, eigenaresse van Juwelier De Slag. „Het wordt een superleuk, stijlvol evenement, met enthousiaste deelnemers die passie voor hun werk en product hebben”, vertelt Ferbeek. „Alle bezoekers kunnen meedoen aan een verloting, waar sieraden en horloges en andere mooie prijzen gewonnen kunnen worden. ”

Alle dagen zijn er ‘special guests’: vertegenwoordigers van verschillende sieraden- en horlogemerken, die uitleg geven en hun hele collectie demonstreren. Voor iedereen is er ook nog een leuke zomerse lekkere verrassing.

Na afloop staat er (zolang de voorraad strekt) voor iedere 'lady' een goed gevulde goodybag klaar. Kortom: het Ladies Event is gezellig uit met je vriendinnen, zus of moeder: een Event dat je niet mag missen!

Meer info op www.deslag.nl.