Open podium in Beetsterzwaag

Beetsterzwaag - In it Buorskip te Beetsterzwaag wordt zondag 10 februari tussen 16.00 en 19.00 uur een open podium gehouden.

Na een tweetal succesvolle edities in 2018, wil het Platform Open Podium ook in 2019 weer een aantal Open Podia organiseren in it Buorskip te Beetsterzwaag. Een aantal - aankomende - muzikanten/artiesten wordt in de gelegenheid gesteld hun kunsten te vertonen aan publiek in de Tsjochzaal. Doel is om hen in de gelegenheid te stellen podiumervaring op te doen of een try-out te presenteren en daarmee een gezellige middag voor inwoners van Beetsterzwaag/Olterterp en omgeving te creëren.

Vanaf 16.00 uur gaat de Tsjochzaal van het Buorskip open voor een optreden van Freewheelin’ Ype en het duo Petra en Karin.

Freewheelin’ Ype speelt folkmuziek waaronder nummers van de vroege Bob Dylan op gitaar met zang en met mondharmonica. Hij is bekend als straatmuzikant in onder meer Groningen.

Petra en Karin zingen akoestische covers variërend van Nirvana tot Adele en van Sinead o’Connor tot Imagine Dragons. Ze begeleiden zichzelf op gitaar.

Tussen de optredens door is er disco TOP2000.

De middag duurt tot 19.00 uur en de toegang is gratis. Wel wordt er met de pet rondgegaan.