1e wedstrijd van het seizoen DSD succesvol

Drachten - Voor de dansers van DSD Dans Studio Drachten was het afgelopen zaterdag een succesvolle dag.

Zij deden mee met zes demoteams waarvan de jongste danseres 6 jaar is. Ze dansten in verschillende categorieën zoals Moderne dans en Showdance.

Met het jongste team de Kiddy Kids in de categorie t/m 8 jaar showdance hadden ze een vrolijke dans op Barbie Girl en verdienden hiermee een 4e plaats. Het HipHop Team DSD Dance Flas(h) Squad ging heeft een 5e plaats behaald in de categorie 11-12 jaar selectie. Zij kregen deze nieuwe choreo aangeleerd van Fabian Weijdema, bekend van SYTYCD.

Het jeugdteam de Snow Girls in de categorie Showdance t/m 12 jaar beginners behaalden een 6e plaats in deze pittige categorie, waar iedereen ontzettend mooie dansen liet zien. De Majestic Girls dansten in de categorie Moderne dans voor het eerst dit jaar en verdienden een 3e plaats.

Het Demoteam Breathless in ook de categorie Moderne dans 13-15 jaar beginners behaalde een welverdiende 2e plaats o.l.v. Yga Wagenaar. En het senioren team Lacrimosa ook in de categorie Modern 16+ behaalde met hun totaal nieuwe dans en stijl o.l.v. Michael de Haan een 2e plaats.

Zij vielen nogal op met deze nieuwe dansstijl die hen ook dit seizoen speciaal werd geleerd met het oog op het WK, dat van 1-3 februari wordt gehouden in Walt Disney World Orlando Florida.

Foto DSD Dans Studio Drachten