PW Hoofdstraat nu HFSalon

DRACHTEN - Kapsalon PW Hoofdstraat in winkelcentrum De Drait is overgenomen door Tanja Nonkes en gaat verder als Hair Fashion Salon, of afgekort HF salon.

HairFashion Salon is gevestigd in het gezellige winkelcentrum De Drait aan de Eems 12 Drachten, waar je altijd gratis kunt parkeren. De kapsalon heeft een interne update gehad. De feestelijke heropening is zaterdag 2 Februari. Tussen 12.00 en 14.00 uur is iedereen van harte welkom voor een kennismaking met de nieuwe eigenaar en haar medewerkers onder het genot van een hapje en drankje. Klanten en/of belangstellenden kunnen dan ook kennismaken met hun produkten.

Ervaren

,,We zijn een ervaren team van kapsters en visagie behoort ook tot de mogelijkheden. We werken nu alleen met topprodukten zoals L’Oreal Professional, Sebastian en Olaplex. Van L’Oreal hebben we ook botanea, dat is biologische haarverf gebaseerd op natuurlijke produkten. En we bieden in HF Salon ook Source 100% biologische haarverzorgingsprodukten voor thuisgebruik’’, aldus Tanja Nonkes.

Het telefoonnummer blijft hetzelfde 0512-77 9 222 en een afspraak maken kan ook online of via de kappers-App. Voor knippen kan men ook zonder afspraak binnen lopen.