Deze week in De Lawei

Drachten - In De Lawei zijn komende week de volgende voorstellingen te zien.

Theaterweekend | Het beste van theater voor €10,-

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat De Lawei te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- en er zijn gratis extra activiteiten te bezoeken.

Percossa – Bam!

Percossa, uitgeroepen tot beste slagwerkgroep van 2017, maakt muziek en theater met traditionele instrumenten van over de hele wereld, maar dit keer ook met alles wat JIJ aan huis-tuin-en-keukenspullen meeneemt. Neem je tandenborstels, kinderwagens, buisjes, klompen of wat dan ook mee naar de voorstelling en de mannen van Percossa zorgen ervoor dat het dak eraf gaat! Draag je eigen steentje bij aan de voorstelling van vrijdag 25 januari vanaf 20.00 uur.

Rob & Emiel – Onderweg

Als Rob en Emiel het podium oprijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. Is het podium in De Lawei het einddoel of slechts het begin? Wie zijn die mannen? Wat is hun verhaal? Het antwoord zal je zelf moeten ontdekken. Verwacht magistrale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond! Start deze bijzondere reis met Rob & Emiel vrijdag 25 januari 20.15 uur.

Via Berlin – Instant Love

Instant love is het verhaal van Grace, die door de charmante pooier King de wereld van de prostitutie in wordt gelokt. Hij spiegelt haar een gouden toekomst voor, maar uiteindelijk loopt ze in de val van deze meedogenloze bedrieger. Zonder paspoort of papieren, is ze rechteloos en onbeschermd, en rest haar enkel nog de wraak. Bezoek Instant Love vrijdag 25 januari vanaf 20.30 uur.

Benjamin de Beer | Kids (4+)

Oeps, het ijs is aan het smelten! Voor de hoofdpersonen van dit berenspannende verhaal, geschreven door Herman van Veen, is dat geen goed teken. Ze gaan op een avontuurlijke reis, over het water en langs de kust. Uiteindelijk komen ze terecht in een groene wereld, waar het leven anders is dan ze gewend zijn. Ontdek zaterdag 26 januari vanaf 14.00 uur hoe het verhaal van Benjamin de Beer afloopt.

Bezoek www.lawei.nl voor het complete overzicht aan Theaterweekendvoorstellingen.

Evita de Musical

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een verstotene, maar nog altijd een mythe. Zing mee met hits als Don’t Cry for me Argentina en You Must Love me 29, 30 of 31 januari om 20.00 uur.

All You Need is Love | Film

De presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host. Bezoek All You Need is Love 25, 26 of 30 januari om 20.30 uur. Maak de filmervaring compleet en geniet in Theatercafé Hopper van een heerlijk arrangement. Je betaalt dan maar €22,50 voor een filmkaartje en een volledig verzorgde maaltijd.

Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl.