Marjan’s Haarstudio nieuw en niet duur

Drachten - Marjan’s haarstudio is nieuw geopend in Drachten. Sinds begin december staat het enthousiaste team klaar voor alle wensen op het gebied van haarverzorging.

Eigenaar Patrick Koopman heeft Marjan’s Haarstudio geopend aan de Houtlaan 31a in Drachten. Koopman maakte er een gezellige kapperszaak van, waar de de koffie altijd klaar staat en de klant niet te veel betaalt. Dames, heren en kinderen die komen voor knippen betalen daarvoor slechts 10 euro. En na vijf keer knippen is de zesde knipbeurt zelfs helemaal gratis.

De kapsters Doetje en Natasja, beiden echte Friese meiden, zijn afgestudeerd als allround kapster en hebben al veel ervaring opgedaan in het kappersvak. Nu werken ze voor Marjan’s haarstudio en ze hebben zin in deze nieuwe uitdaging. Zo knippen ze niet alleen, maar verzorgen ze ook haarkleuringen, permanenten en zijn ze helemaal up to date met de nieuwste haartrends.

Marjan’s Haarstudio is geopend op maandag van 12.00 tot 17.30 uur, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.