Kaartverkoop activiteiten 2019 Bibliotheek Drachten gestart

Drachten - Het nieuwe activiteitenprogramma van Bibliotheek Drachten is bekend Vanaf maandag wordt de folder verspreid.

Het eerste halfjaar van 2019 organiseert de bibliotheek ruim 60 verschillende workshops, cursussen, lezingen en andere activiteiten. Kaarten hiervoor zijn te koop bij de klantenservice van de bibliotheek en op de website www.bibliotheekdrachten.nl.

Programmabrochure

Komende week (vanaf 5 januari) worden de programmabrochures verspreid onder 21.000 huishoudens in Smallingerland. Personen die geen brochure hebben gekregen kunnen deze kosteloos ophalen bij de bibliotheek aan het Museumplein te Drachten.

Bibliotheek Drachten biedt ook in 2019 een uitgebreid activiteitenprogramma. Van lezingen door schrijvers zoals Annegreet van Bergen tot een workshop 3D-ontwerpen, animaties maken en een inspiratiesessie over wonen zonder gas. Ook is er een uitgebreid creatief aanbod, zoals het wekelijkse Handwerkcafé en de natuurfotografiecursus.

Kinderen

Voor kinderen organiseert de bibliotheek wekelijks activiteiten, zoals het Voorleeshalfuurtje dat elke zondagmiddag plaatsvindt. Elke woensdagmiddag is het FabLab gereserveerd voor kinderen. Tijdens het KidsLab en kunnen zij kennismaken met techniek en aan de slag gaan met het maken van robots, drones en andere leuke projecten.

Bekijk het volledige programma op www.bibliotheekdrachten.nl of haal een programmabrochure bij de bibliotheek.