Cursussen SeniorWeb Burgum in januari

Burgum - SeniorWeb Burgum houdt zaterdag 12 januari van 11.00 uur tot 12.30 uur in de Openbare Bibliotheek in Burgum een inschrijfochtend voor computercursussen.

De ochtend is bedoeld voor alle 40-plussers die óf voor het eerst met de computer aan de slag willen óf die wat meer willen weten. Tijdens de inschrijfochtend wordt een overzicht gegeven van alle cursussen. Docenten zijn aanwezig om persoonlijke vragen te beantwoorden.

SeniorWeb Burgum merkt dat de vraag naar (bij)scholing op tablets en smartphones steeds groter wordt. Wie specifieke vragen heeft, kan zich inschrijven voor een cursus LesOpMaat. Dit is een cursus die individueel wordt gegeven en precies op de wensen is afgestemd.

Nieuw is de cursus Veilig Internetten. Deze cursus van vijf lessen maakt deelnemers wegwijs in alle bedreigingen (onder meer virussen, phishing en identiteitsfraude) en wat je kunt doen om hiertegen te beschermen. Een aanrader in een tijd waarin steeds meer criminelen proberen onze gegevens en geld te bemachtigen.

Kijk ook op www.seniorweb.nl (leslocatie Burgum) wat SeniorWeb Burgum allemaal te bieden heeft. Wie rechtstreeks contact wil, kan mailen naar info@seniorwebburgum.nl.