Familieconcert in Hemrik over het weer

Hemrik - Ars Musica geeft zaterdag 12 januari vanaf 15 uur een gezellig famielieconcert.

Deze keer gaan alle muziekstukken over regen, wind en storm en het zal dan ook flink tekeer gaan. Dat kan ook, want de spelers zijn professionals en docenten hier uit de buurt. Tegelijk is dit een concert voor en door de jarige spelers Paul van der Voort (blokfluit) en Anne Vos- van Dijk (cello). Violist Boris Visser versterkt het duo en tijdens het concert zullen meerdere spelers bij verschillende stukken aanschuiven.

De muziek is enorm gevarieerd en gaat van de 14e eeuw (Landini) via Vivaldi naar rustige jazzy klanken en moderne muziek. Titels zijn onder andere Storm op zee, Wolken, Watching the rain en Van de regen in de drup. Al met al een middagje met mooie muziek om te luisteren en wat te lachen, voor jong en oud, voor nieuwsgierigen en liefhebbers.

Het laatste muziekstuk kan door iedereen die zijn/haar instrument mee heeft meegespeeld worden (blokfluit, dwarsfluit, gitaar, viool, cello, fagot). De muziek is te vinden op www.arsmusica.nu.

Na afloop is er voor iedereen koffie/thee met cake. Er wordt geen entree geheven, maar na afloop kan een bijdrage worden geleverd.