Return of the 90’s met legendarische DJ’s

Drachten - Met Return of the 90's gaan we op zaterdag 30 januari terug naar de jaren 90 in Iduna. Dit gaat gebeuren met bijdragen van zeer succesvolle artiesten en DJ’s uit die memorabele tijd. 

Want denk maar weer eens terug: flippo’s, walkmans, Beavis and Butthead, gabbers, Jiskefet, cassettebandjes, housebroeken, happy hardcore, Beverly Hills 90210:  de lijst met toffe herinneringen aan de jaren ’90 is eindeloos.

De line up bestaat uit artiesten die in de nineties de grote hits scoorden in de Top 40: Dune, Flamman & Abraxas (de mannen van Party Animals), Asino, DJ Jean en Buzz Fuzz.

Dune is een dance-act uit Duitsland die internationaal furore maakte met knallerhits zoals bijvoorbeeld Hardcore Vibes, Are You Ready To Fly en Rainbow To the Stars. Flamman & Abraxas zijn de producers achter vele happy hardcore hits in de jaren 90 (Have You Ever Been mellow, Hava Naquila en Aquarius) en ook I Wanna Be a Hippy van Technohead is van de hand van deze helden. Onder hun eigen naam hadden ze succes met onder anderen Good To Go en I’ll Be Your Only Friend. Ze staan nog steeds zo’n beetje elk weekend achter de draaitafels. Voor hun optreden in Iduna nemen ze de MC van the Party Animals mee!

Buzz Fuzz is de afsluiter van de avond. Als onderdeel van het Dreamteam (Buzz Fuzz samen met Gizmo, the Prophet en Dano) veroverde hij in de jaren 90 Nederland. Met legendarische optredens op feesten zoals Thunderdome en Mysteryland hebben we hier te maken met een van de grondleggers van de hardcore. Stevig knallen dus!

DJ Jean, the living legend, was in de begindagen van de house resident DJ bij de legendarische club IT in Amsterdam. Als snel oogstte hij wereldwijde faam met zijn enorme hit The Launch. Samen met lokale held Asino opent Jean de avond in Iduna met een lekkere set club classics.

Locatie: Poppodium Iduna te Drachten             

Datum: zaterdag 30 januari 2016

Zaal open: 21.00 uur

Ticketprijs: € 15,00 (vvk)

Meer info: www.iduna.nu