Billboard live in Hildenberg in Appelscha

De Veenhoop -   Swingsoos organiseert in samenwerking met Grand Café De Hildenberg zaterdag 30 januari vanaf 20.30 uur een optreden van de coverband Billboard.

Billboard is een negenkoppige band (waaronder een blazerssectie) uit de omgeving van Drachten, die sinds 2012 diverse zalen heeft veroverd met swingende en dampende soul-, disco- en popmuziek. Een avond vol dansbare muziek met een bite en dus maximaal plezier voor publiek en band. Dat is waar Billboard voor staat. Kortom: coverband Billboard is haar eigen … uithangbord.

Het unieke van Billboard zit hem in de repertoirekeuze, met onder andere nummers van bijvoorbeeld Jimmy Bo Horne, Coldplay, Beyonce, Huey Lewis & the News en Toto. Maar ook speelt de band Nederlandstalige muziek van Alain Clark, De Dijk, The Scene en Het Goede Doel.

Billboard is met haar negen muzikanten net even anders. Een zanger, een zangeres, drie blazers en een viermans sterke ritmesectie brengen grote variëteit aan muziek: van luisterliedjes tot dance classics zoals Earth Wind and Fire en Queen. Hedendaagse muziek en uit een ver verleden en natuurlijk speelt Billboard ook Nederlandstalige muziek. En ze zitten in de tweede ronde van de Clash of the Coverbands!

Voor meer informatie over data en bands: www.swingsoos.nl