WSG DraGor aan kop na winst tegen Trivia

Drachten - GRONINGEN - Het waterpolospektakel voor de eerste plaats in de Derde Klasse Bond tussen het Groningse TriVia en het Friese DraGor werd een winstpartij voor DraGor. 

In Drachten werd DraGor geheel verrast door Trivia en werd er met 8-12 verloren, maar dit gebeurde niet een tweede keer.
De eerste periode werd afgesloten met een 3-3 tussenstand, daarna begonnen de Drachtsters de druk op te voeren en de verdediging op slot te zetten. De tweede periode kwamen de TriVianen niet tot scoren en werd de voorsprong vergroot naar 3-6. De derde periode gebeurde er vrij weinig en wist DraGor eenmaal te scoren. De vierde en laatste periode was het alles of niets voor de thuisploeg. Helaas voor TriVia viel die droom al snel in duigen door een aantal goede en snelle doelpunten van de heren uit Drachten.
Met nog één doelpunt van Trivia was de einduitslag 5-10 in het voordeel van DraGor die nu dus leidt in de Derde Klasse Bond.
Zaterdag 5 maart speelt DraGor thuis tegen Proteus Heren 1 om 17:15 en zal de reeks overwinningen voortgezet moeten worden.
Doelpuntenmakers: Mitchell van den Adel (3x), Johan de Haan (3x), Erik Hofstee (2x), Jelmer Groen en Dean Damstra (beide 1x).