Fietsvierdaagse: arrangement Norg voor Drachten en Groningen

NORG - Het comité Fietsvierdaagse Norg heeft een bus/fietsarrangement voor inwoners van Drachten en Groningen en omgeving.

De Drentse Fietsvierdaagse is van 19 t/m 22 juli. Het is met dit arrangement voor deelnemers nu heel gemakkelijk om mee te doen aan de Fiets4Daagse, met als uitvalsbasis startplaats Norg. Vanuit de opstapplaatsen Groningen en Drachten worden de deelnemers 's ochtends om 8.30 uur opgehaald en 's middags na 15.00 uur teruggebracht. Opstapplaatsen zijn het parkeerterrein aan de Sportlaan in Drachten en het parkeerterrein aan de Concourslaan in het Stadspark in Groningen.

Stalling

Fietsen van de deelnemers kunnen gedurende de Fiets4Daagse in Norg, overdekt en beveiligd, gestald worden in de sporthal van De Brinkhof. Met daarbij voldoende faciliteiten voor E-fietsen. Deelnemers die geen gebruik maken van dit arrangement kunnen met eigen vervoer en fietsen naar Norg komen voor de daginschrijving van 1, 2, 3 of 4 dagen fietsen. Voor hen gelden dezelfde stallingsfaciliteiten. De actie is mede mogelijk dankzij de gemeenten Groningen en Noordenveld, Kop van Drenthe en Sportbedrijf Drachten. Voor meer informatie: www.fiets4daagse.nl/startplaatsen/startplaats-norg of neem contact op met het secretariaat, telefoon 0521-820013/06-55100987 of via startplaatsnorg@gmail.com.