Fries metalgeweld tijdens Metalslag in Kiehool Burgum

Drachten - BURGUM - Op zaterdag 2 april vanaf 20.00 uur zal een breed scala aan Friese metalbands op het podium van Kiehool Burgum staan tijdens de Metalslag. In korte, knallende sets zullen in totaal acht bands Kiehool als vanouds op de grondvesten doen schudden. Naast gevestigde namen als My Minds Mine en Stonehawk is er ook ruimte voor opkomend talent zoals Tsjuster en Ninelives. ​Verder zullen de bands Art of Pain, Sackback, Graverot en Pander het podium beklimmen. ​,,Wil je​ op de hoogte blijven van wat er zich in de Friese metalscene afspeelt of gewoon een goede pot metal bijwonen, mis dan deze avond niet!", aldus de organisatie. Op de foto Stonehawk zal de Metalslag afsluiten.

BURGUM - Op zaterdag 2 april vanaf 20.00 uur zal een breed scala aan Friese metalbands op het podium van Kiehool Burgum staan tijdens de Metalslag. In korte, knallende sets zullen in totaal acht bands Kiehool als vanouds op de grondvesten doen schudden. Naast gevestigde namen als My Minds Mine en Stonehawk is er ook ruimte voor opkomend talent zoals Tsjuster en Ninelives.
​Verder zullen de bands Art of Pain, Sackback, Graverot en Pander het podium beklimmen.
​,,Wil je​ op de hoogte blijven van wat er zich in de Friese metalscene afspeelt of gewoon een goede pot metal bijwonen, mis dan deze avond niet!", aldus de organisatie.
Op de foto Stonehawk zal de Metalslag afsluiten.