Wêz Handich/DOW laat punten achter in Oostwold

Drachten - Het is Wêz Handich/DOW vandaag niet gelukt twee punten mee te nemen uit Oostwold. 

In de tien duels tegen OWK wist Wêz-Handich/DOW slechts driemaal te winnen.

Binnen een minuut schoot Anna de Vries haar eerste schot raak. Hierop antwoordde OWK spoedig. Aan de kant van de blauwhemden werden goede kansen gecreëerd, maar deze werden niet effectief benut. OWK schoot echter wel met scherp en wist binnen vijftien minuten een 7-1 op het scorebord te zetten. Op een stand van 12-6 werd er gerust.

In de tweede helft moesten er minder fouten worden gemaakt en de kansen beter worden benut. Coach Gerjan Gorter bracht Renske Jansma in het veld voor Janna Bekkema. Moeizaam Ook in de tweede helft was het voor Wêz-Handich/DOW moeizaam om tot scoren te komen en de scherpte ontbrak. De thuisploeg schoot met scherp en had een hoog rendement. Anne Zuiderveld kwam in het veld en wist nog een aantal doelpunten te maken. Ook vandaag wist Wêz-Handich/DOW niet te winnen. Na een nederlaag van 28-15 is het aan Wêz-Handich/DOW om de volgende wedstrijd beter voor de dag te komen. Twee wedstrijden

Volgende week zondag 17 april komt Hoogkerk op bezoek. De wedstrijd zal om 14:30 van start gaan. Aanstaande woensdag 13 april speelt Wêz-Handich/DOW 1 in Rottevalle een bekerwedstrijd tegen LDODK 1. Deze wedstrijd zal om 20:00 uur van start gaan.