Zaterdag veiling bij KV Drachten/Van der Wiel

Drachten - KV Drachten/Van der Wiel 1 speelt zaterdag om 15.30 uur de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ASVD 1. Na deze wedstrijd houdt KV Drachten/Van der Wiel een veiling.

Direct na de wedstrijd wordt er gestart met een 'Schijt je rijk' met aansluitend de veiling die om 18:00 uur start. Met de opbrengst van deze veiling hoopt de vereniging jeugdactiviteiten te faciliteren die voortkomen uit het recente top-, wedstrijd- en breedtesportbeleid.
De werkgroep is de afgelopen maanden druk bezig geweest om dit te organiseren en diverse items en diensten (kavels) te verzamelen die geveild kunnen worden. Er is een groot aanbod van mooie kavels met een uiteenlopend karakter, bijvoorbeeld: Een volledig verzorgde dagtocht naar de kerstmarkt in Bremen; een introductievlucht in een vliegtuig; een weekend in een appartement op Vlieland en Drenthe; meezeilen op het Skûtsje van Eastermar; advertentie in de Drachtster Courant; een uniek Elfstedentocht schilderij gemaakt door Erik Hulzebosch; t-shirts aangeboden door Jochem Myjer. Maar ook de diensten door leden mogen er zijn, bijvoorbeeld: Zelfgebakken taarten en pannenkoeken, schottrainingen, een opknapbeurt van de tuin (door het bestuur) en een wijn-spijswandeling door Drachten. En dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. Kijk zelf naar alle beschikbare kavels op www.kvdrachten.nl/veiling. ,,Er is voor ieder wat wils, dus hopelijk tot zaterdag 21 mei!", aldus de organisatie.