Lawei zoekt snel jonge groep gratis Theaterkijkers (m/v) met een mening

DRACHTEN -  Schouwburg De Lawei is op zoek naar jongeren tussen 15 en 25 jaar die geïnteresseerd zijn in theater, gratis toneel willen kijken en daarover hun mening willen geven.

De Lawei is een gastvrij huis waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend en hoog kwalitatief aanbod van cultuur. Het gevarieerde aanbod en de gastvrijheid van het personeel maken van De Lawei een fijn huis om van voorstellingen te genieten, op te treden én te werken.

Werkoverleg

Onder het motto Altijd Applaus is De Lawei voortdurend in beweging. De schouwburg zoekt nu jongeren tussen 15 en 25 jaar die geïnteresseerd zijn in theater en die het leuk vinden om verschillende toneelvoorstellingen te zien. De kandidaten worden de professionele theaterkijkers van De Lawei. Ze bezoeken gratis minimaal 1 geselecteerde toneelvoorstelling per maand. Het programma wordt iedere maand persoonlijk naar hen gemaild en gedurende het seizoen is er drie keer een werkoverleg met het team. Alle theaterkijkers zijn hierbij aanwezig om ervaringen te delen en feedback te geven. De Lawei kan theatermakers / programmeurs uitnodigen voor extra verdieping.

De jonge kijkers kunnen vertellen wat ze vonden van de voorstelling, maar ook wat De Lawei bijvoorbeeld kan verbeteren aan het theaterbezoek. De functie-eisen zijn dat de kandidaten minimaal 1 avond per maand beschikbaar zijn, tussen de 15 en 25 jaar oud zijn en een eigen mening hebben. Bovendien moeten ze kunnen werken met social media als Snapchat, Instagram, Facebook of Twitter. De unieke bijbaan biedt een mooie kans om komend seizoen heel veel theater te zien en te ontdekken. De theaterkijkers vallen onder de verantwoordelijkheid van de afdeling marketing.

Kandidaten kunnen hun tot 20 september hun motivatie en C.V. mailen naar k.meinen@lawei.nl. Kimberley Meinen van de afdeling marketing & publiciteit is ook beschikbaar voor meer informatie of het beantwoorden van vragen via telefoonnummer 0512 – 335039.