Theatrobatics naar Halve Finale Hollands Got Talent

Drachten - Heel Nederland heeft tijdens de laatste voorronde van Hollands Got Talent kunnen zien hoe de Friese theater- en acrobatiekgroep Theatrobatics zich wist te plaatsen voor de halve finale.

Niets dan lof van de vier bekende juryleden Dan, Chantal, Angela en Gordon: ,,Uniek", fenomenaal” en: ,,deze show kan zo naar Las Vegas.”

Theatrobatics bestaat uit vijftien enthousiaste mannen, vrouwen en kinderen in van 10 tot 30 jaar met allemaal een theater- en/of acrobatiekachtergrond. De groep staat onder leiding van Margje van der Lei uit Wijnjewoude. Ilja Goedemoed en Rosanne Smaling uit Drachten zijn twee van de acrobaten van dit gezelschap. Ook bestaat een groot deel van dit gezelschap uit talentvolle Opsterlanders. Er wordt twee keer per week hard getraind om alle onderdelen te perfectioneren en nieuwe shows te bedenken. Inmiddels wordt er keihard gewerkt aan een nieuwe show, om op vrijdag 2 juni om 20.30 uur de jury opnieuw proberen te verrassen. Met deze nieuwe spetterende show tijdens de halve finale hoopt de groep een plek in de finale te bemachtigen, die eind juni live uitgezonden zal worden.

Meer informatie over Theatrobatics  is te vinden op www.vanderlei-showproductions.nl