Pluim voor Drachtster families Leemans en Hofsink-Veurink 

Drachten - De familie Leemans en Hofsink-Veurink uit Drachten verdienen een Pluim.

Zij vielen in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne 'Lege batterijen? Lever ze in en WIN!' van Stibat. Met hun deelname bewijzen de winnaars uit Drachten zichzelf en het milieu een goede dienst.
 Tien lege batterijen
Door lege batterijen in te leveren, maakt u elke maand kans op prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Rode Pluimen van tenminste 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque ter waarde van 1000 euro. Wilt u ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, doe-het-zelfzaken en speelgoed-, elektronica- en fotowinkels. Inleveren kan ook bij het gemeentedepot of de chemokar. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.
Werken aan een schonere planeet
Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Oude batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.
Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende kleuren. Winnaars krijgen een Rode Pluim die bij besteding minstens 25 euro waard is.