Foto expositie Rosita da Lima

BAKKEVEEN - Rosita da Lima uit Wijnjewoude vindt in de natuur haar grootste inspiratiebron. Als fotografe onderscheidt zij zich met haar oog voor detail en verfijnde invalshoeken. Of het nu dicht bij huis is, ze er een natuurgebied voor moet opzoeken of puur de luchten observeert: de taferelen worden altijd met veel geduld in beeld vastgelegd. Van 26 juni tot en met 31 oktober exoseert Rosita in Nieuw Allardsoog in Bakkeveen.

Haar oog voor detail komt het meest tot uiting in macro-fotografie, wat binnen het vak van fotograferen haar grootste passie is. Van de dauwdruppels op een groen blad en de perikelen bij een insectenhotel tot de zich onbespied waandende ree: alles wordt door Rosita nauwgezet gefotografeerd.

De exposite is tot stand gekomen, nadat Rosita foto’s op Facebook plaatste en Bert Zijlstra van Nieuw Allardsoog reageerde op een op één van de berichten. Hij zette de woorden ‘misschien een expositie waardig bij ...?’ onder één van de foto’s en vrij snel hadden de ondernemers conact en was de expositie gepland.

De foto expositie is te zien in Nieuw Allardsoog, Jarig van der Wielenwei 6, 9243 SH in Bakkeveen. De openingstijden zij van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Voor een bezoek tijdens het weekend wordt men gevraagd eerst even te bellen met Nieuw Allardsoog, 0516-543888. www.nieuwallardsoog.nl en www.rositadalima.nl.