Eindejaarsvoorstelling Celebration door Salvation Dance Centre

Drachten - Salvation Dance Centre hield zaterdag eindejaarsvoorstelling Celebration in de Lawei. Dit seizoen bestaat Salvation Dance Centre vijf jaar, daarom stond de voorstelling in het teken van Celebration. 

In een nagenoeg uitverkochte grote zaal van schouwburg de Lawei waren knallende confetti, een schitterend versierd podium en ballonnen die uit de lucht kwamen vallen de recepten voor een heerlijk avondje uit.
Alle 270 dansers hadden hun feestmuts opgezet en dat was te te merken, zowel op als naast het podium was de sfeer uitstekend. De dansers lieten verschillende choreografieën in diverse dansstijlen zien. Op deze manier kwam de veelkleurigheid van elke danser uitstekend tot z'n recht.
,,Het voelt als een grote familie", vertelde Elza Postma, eigenaresse van Salvation Dance Centre. ,,We willen graag iedereen deelgenoot maken van het feest. Iedereen hoort erbij, elk persoon is uniek en belangrijk. Dat verdient een podium.  Vandaar dat wij een zangeres als Joyce de Vos hebben uitgenodigd. De liedjes die ze zingt, van haar nieuwe album, raken rechtstreeks je hart. Ze geven een heel groot gevoel van geborgenheid en liefde."
Daarnaast heeft Salvation Dance Centre dit jaar extra aandacht besteed om ook het publiek mee te laten delen in de feestvreugde. Zo werden er rozen uitgedeeld door de dansende mannen, ontvingen sommige bezoekers in de pauze een kleine attentie en als klap op de vuurpijl werden er aan het eind van de avond diverse cadeaus weggegeven, waaronder een nieuwe fiets.
Kijk voor meer informatie op: www.salvationdancecentre.nl