Terug naar de tijd van Dada en De Stijl

DRACHTEN - De muziekvoorstelling ‘Menschen-Worte’ is zaterdag 7 oktober vanaf 14.30 uur in Museum Dr8888 te zien. De voorstelling is ontwikkeld door Stichting KNARS samen met het Kröller-Müller Museum en is een ode aan het poëtische werk van dadaïst Hans Arp.

De voorstelling viert het absurde van het menselijk bestaan. Samen met componiste Astrid Kruisselbrink en regisseur Marc Pantus brengen vier musici de humoristische en beeldende gedichten van Hans Harp op speelse wijze tot leven. Deze intieme en theatrale muziekvoorstelling sleept het publiek mee naar de tijd van Dada en De Stijl van 100 jaar geleden en is speciaal aangepast op de collectie van Museum Dr8888 en de tentoonstelling De Stijl en constructivisme in Noord-Nederland.

Voorstelling voor de hele familie

Combineer de voorstelling met een bezoek aan de tentoonstelling De Stijl en constructivisme in NoordNederland. Er vindt deze middag, speciaal voor kinderen, een leuke workshop in het Kinderatelier plaats onder leiding van studenten Vormgeving van ROC Friese Poort.

De voorstelling is onder meer te zien in het Kröller-Müller Museum, Van Abbe Museum in Eindhoven en Villa Mondriaan in Winterswijk.

----------------------------------------

Muziekvoorstelling Menschen-Worte

Plaats: Museum Dr8888, Drachten

Datum: 7 oktober 2017

Prijs: 15,00 euro (incl. bezoek tentoonstelling en workshop in Kinderatelier)

Kaarten reserveren via info@museumdrachten.nl of bel 0512-515647.