Halloween in De Lawei, overzicht programma’s

DRACHTEN - De Lawei staat in het teken van Halloween. Zo is er een Griezeldag tijdens het Kidsfestival, de creepy Halloween Party en de musical Shock.

Daarnaast zijn er tal van andere voorstellingen. Zoals Drs. Down. Ook zingen Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos tijdloze Nederlandse liedjes.

Het Kidsfestival duurt tot en met zondag 29 oktober en is voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Op vrijdag 27 oktober is er de Griezeldag.

Programma:

Woensdag 25 oktober , 19.00 uur: Drs. Down. Film over onbegrip, vooroordelen en pesterijen die zich vaak voordoen in het leven van een jongen met down.

Donderdag 26 en vrijdag 27 oktober: Maudie. Film over de tengere vrouw Maud. Zij heeft een sterke wil en verlangt ondanks haar fysieke mankementen verlangt onafhankelijk te zijn.

Zaterdag 28 oktober, 18.00 uur: Halloween Party met Deeptrax en Benny Rodrigues. Voorafgaand is er een diner.

Woensdag 1 november, 19.30 uur: Shock (12+). Film waarin een tienermeisje spoorloos verdwijnt na een schoolfeest, wat er precies gebeurd is weet niemand.

Donderdag 2 november, 20.15 uur: Weet je nog wel… Tijdloze Nederlandse liedjes met Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos.

Voor kaarten en alle informatie zie www.lawei.nl.