Muziekcentrum The Groove Factory klaar voor uitgebreid en spectaculair muzikaal jaar

DRACHTEN - Muziekcentrum The Groove Factory, bestaande uit muziekwinkel The Groove Factory en muziekopleiding Opmaat, is klaar voor wederom een spetterend nieuw jaar met nog meer uitbreiding van het cultuuraanbod.

Naast een samenwerking met een dans- en theaterschool is de muziekopleiding zeer betrokken bij het bevorderen van muziekonderwijs op alle vlakken. Via Impuls wordt er met het volledig eigen geschreven programma ‘music@school is cool’ intensief lesgegeven op scholen. De leerlingen maar ook de leerkrachten ontvangen muzieklessen in combinatie met uitvoeringen, de school wordt begeleid zelfstandig muziekonderwijs te kunnen geven.

The Groove Factory werkt nauw samen met het Kindpakket Smallingerland en het Jeugdcultuurfonds Friesland om iedereen een kans te geven muzieklessen te volgen.

Voor de eigen leerlingen worden naast het verzorgen van lessen het komende jaar tal van activiteiten georganiseerd. De vakdocenten, die allemaal actief muzikant zijn, verzorgen voorspeelavonden en er worden weer bandjes opgericht via het bandcoachtraject die uiteindelijk zullen optreden bij lokale horeca-ondernemingen.

Er worden cd-opnames gemaakt in de eigen studio en er wordt gewerkt aan een grote show in Drachten met muziek, dans en theater. De muziekwinkel geeft weer extra kortingen en heeft instrumentacties. Muziekopleiding Opmaat heeft een speciale startersactie bijvoorbeeld als cadeau voor de feestdagen.

De muzieklessen en bandcoaching zijn geschikt voor iedereen. Van absolute beginners tot gevorderden van alle leeftijden. De muziekwinkel heeft altijd een mooie voorraad met speciale kortingen en staat altijd klaar voor alle advies en nazorg met de beste prijs en service.

Muziekcentrum The groove factory heet bezoekers van harte welkom in de gezellig ingerichte muziekwinkel en muziekopleiding aan de kolken 80 in Drachten. Meer info: www.groove-factory.nl of 0512-545958.