Negende Singelland Family Run op zondag 26 november

DRACHTEN - De Singelland Family Run staat weer voor de deur. Op zondag 26 november wordt dit loopevenement voor leerlingen, familieleden, werknemers en vrienden van alle Singelland locaties voor de negende keer georganiseerd.

Er kan zowel recreatief als in wedstrijdverband worden gerend. Er doen ruim 600 deelnemers mee.

De gehele organisatie, in samenwerking met AV Impala en Veneboer Sport 2000, is ook dit jaar weer in handen van ruim 50 vrijwillige bovenbouwleerlingen van de VHS en Het Drachtster Lyceum.

Na het succesvolle startjaar van het project IRUN2BFit, een initiatief van de bekende marathonloper Gerard Nijboer, gaan alle leerlingen uit klas twee van Het Drachtster Lyceum dit jaar wederom de 5 kilometer lopen.

Deelnemers kunnen kiezen voor het lopen van 2,5 of 5 km en krijgen een persoonlijk startnummer met daarin een chip. Deze chip zal de tijd registreren zodra de hardlopers over de mat lopen bij de finish.

De starttijd van de eerste run is om 10.00 uur en de eindtijd is 13.00 uur. Vanaf 9.15 uur kunnen alle leerlingen, medewerkers, vrienden en familieleden hun startnummer halen bij Atletiek Vereniging Impala te Drachten.