Heren DraGor winnen dik van De Reest

Drachten - DRACHTEN - De heren van DraGor hebben dit weekeinde de uitwedstrijd tegen De Reest met 3-10 gewonnen.

Hieronder het door de club ingezonden verslag:

De wedstrijd tegen De Reest uit Meppel stond op het programma voor de heren uit Drachten. Na het verlies van vorige week was DraGor gebrand om de punten dit keer mee naar huis te nemen. De opdracht was simpel. Verdediging goed op slot, de doelpunten komen vanzelf wel.

De eerste periode begon goed. Magchiel Groen wist een paar keer op slimme wijze het goal te vinden en ook aanvoerder Mitchell deed nog een duitje in het zakje. De periode eindigde met 1 -4 voor DraGor. De tweede periode ging DraGor vrolijk verder. Tim Hoitinga had het doel goed op slot zitten waardoor de Reest geen kans kreeg om te scoren. Johan de Haan kreeg ruimte op de vleugel en scoorde hierdoor nog een paar keer. Tussenstand halverwege: 2-6 voor DraGor.

De derde periode was vooral een zwemwedstrijd met weinig kansen die werden afgemaakt voor beide kanten. Magchiel Groen wist slechts één keer het net te vinden. Periode stand 2-7 voor DraGor. In de laatste periode had DraGor het scoren weer te pakken. De tegenstander was fysiek maar Magchiel Groen en Johan de Haan wisten hier goed mee om te gaan en konden nog een paar keer de keeper passeren. Eindstand 3 -10 in het voordeel van DraGor.

Scores: Magchiel Groen 6x , Johan de Haan 3x ,  Mitchell van den Adel 1x