Groene Kruis Winkel, Hulpmiddelen Centrum en Lammert de Vries Revalidatietechniek heten vanaf nu Hulpmiddelencentrum

DRACHTEN - De Groene Kruis Winkels, het Hulpmiddelen Centrum en Lammert de Vries Revalidatietechniek gaan vanaf nu samen onder de naam Hulpmiddelencentrum.

Deze bedrijven werken al lange tijd samen, samen met alle andere hulpmiddelenbedrijven van de JenS Beenhakker Groep. Ondertussen zijn alle hulpmiddelenbedrijven samengevoegd tot één organisatie.

Om te zorgen voor een eenduidige uitstraling en om de samenwerking te onderstrepen, is besloten samen verder te gaan onder één naam en één logo. Voor de klant verandert er verder niets. De hulpmiddelen, dienstverlening en het advies blijven zoals men gewend is.

Om dit te vieren ontvangt men de gehele maand januari een aantrekkelijke korting op de indoorrollator. Deze rollator is in alle winkels verkrijgbaar voor slechts €139,95 in plaats van €159,95.

Het Hulpmiddelencentrum is gevestigd op de Burgemeester Wuiteweg 31 in Drachten. Hier kunnen klanten een groot assortiment hulpmiddelen lenen, huren en kopen. Het Hulpmiddelencentrum heeft ook winkels in Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en andere delen van het land. Kijk voor meer informatie op www.hulpmiddelencentrum.nl.