Beginnende wandelaar van harte welkom bij Impala

DRACHTEN - Nu de winter voorbij is, starten alle verenigingen weer met een nieuw seizoen. Zo ook de wandelgroepen van Impala.

Iedere maandagochtend is er een wandelgroep speciaal voor de beginnende wandelaar. Deze groep is voor iedereen geschikt en verbetert de houding en conditie.

Met de extra oefeningen wordt het hele lichaam aan het werk gezet. Bovendien is het lekker buiten in de natuur en omdat men in een groep loopt, is het nog gezellig ook. Het tempo wordt aangepast, zodat het voor iedereen plezierig is om mee te lopen

Er wordt stipt om 09.30 uur vertrokken. ,,We lopen een uurtje en na afloop wordt er gezellig een kopje koffie gedronken met elkaar. Het is een gemengde groep, dus zowel vrouwen als mannen zijn welkom en de eerste paar ochtenden mag je gratis mee lopen om te kijken of het iets voor je is. Daarna kun je lid worden van de vereniging”, aldus Impala.

Belangstellenden kunnen zich melden bij de Grietje Westra, tel. 0512-545121. Ook is het mogelijk om gewoon eens vrijblijvend langs te komen op de maandagochtend. Er wordt gestart bij het clubhuis van Impala aan de Sportlaan 11.

Voor meer informatie, kijk op www.avimpala.nl.