Hart in Friesland G-zaalvoetbaltoernooi in Drachten

DRACHTEN - Sportstichting Dol Fijn organiseert zaterdag 27 januari 2018 van 12.30 tot 16.00 het 10e Hart in Friesland G-zaalvoetbaltoernooi, in het sportcentrum te Drachten.

Dit is een zaalvoetbaltoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking. Aan deze jubileumeditie nemen maar liefst 17 teams deel. De deelnemende teams zijn ingedeeld in vier verschillende poules. De vier teams van Sportstichting Dol Fijn zullen voor het toernooi in een nieuw tenues worden gestoken. Deze worden aangeboden door Projoule, Solar –systemen.nl Drachten en Veneboer Sport 2000.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door kringloopwinkel Hart in Friesland en het Fonds Gehandicaptensport. De opening wordt verricht door wethouder Jos van der Horst En de prijsuitreiking wordt door Jelmer Kooistra van Hart in Friesland gedaan.

De deelnemende verenigingen zijn: Dol Fijn (Drachten), vv Drachten(Drachten), Dodado (Dokkum), Spelend Sporten (Leeuwarden), Samen Onderweg (Sneek), Samenspel (Franeker), vv Burgum en Hs’88 (Hoogezand).

Iedereen is van harte welkom om deze unieke sporters te komen aanmoedigen.