De Drie Provinciën weer kanshebber titel ‘Camping van het jaar’

Een-West - Camping De Drie Provinciën aan de Bakkeveenseweg 15 in Een-West is genomineerd voor de ‘Camping van het jaar’-award van ANWB Kamperen in de categorie ‘De mooiste, groene camping’.

Deze nominatie is voortgekomen uit een publieksronde, waarbij gasten hun stem uit konden brengen op hun favoriete camping. Er zijn slechts vier bedrijven in Nederland die kans maken op deze titel.

ANWB verkiezing

Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’. Eerder bepaalde de vakjury de winnaar, maar dit jaar wordt de winnaar bepaald aan de hand van de beoordelingen door de gasten. Gasten konden afgelopen zomerperiode campings beoordelen via de website van de ANWB. De campings met de hoogste scores zijn nu genomineerd voor de awards. De genomineerde bedrijven zijn in de ''Kampeer en Caravan Kampioen'', ook wel KCK, van 18 december bekend gemaakt.

Groene camping

Er zijn 3 categorieën binnen de verkiezing ‘Camping van het jaar 2019’. Camping De Drie Provinciën is een unieke natuurcamping met een parkachtige aanleg en daardoor genomineerd in de categorie ‘De mooiste, groene camping’. De uiteindelijke winnaars van de drie categorieën worden bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de award op 9 januari 2019, tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

In 2014 en 2016 werd de camping op het kruispunt van Fryslân, Groningen en Drenthe ook genomineerd voor de jaarlijkse ANWB-verkiezing, toen respectievelijk in de categorieën ‘fraaiste charme camping’ en ‘Mooiste 50+ camping’, De camping wordt zeer gewaardeerd vanwege het natuurlijke terrein met drie visvijvers, de unieke ligging, het schone sanitair, de ruime kampeerplaatsen en het gezellige restaurant met goede keuken.