Deze week in Iduna: Popquiz, Bertus Borgers en Stappen als Toen

DRACHTEN - Donderdag 22 februari is het weer tijd voor de maandelijkse popquiz! Aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen kunnen deelnemers het hierbij tegen elkaar opnemen om te bepalen wie DE popkenner van Drachten is. In deze epische popstrijd vallen diverse leuke prijzen te verdienen zoals vrijkaarten voor concerten. De toegang is gratis.

Zaterdag 24 februari staat Brabantse zanger en saxofonist Bertus Borgers in Poppodium Iduna op de planken. Hij wordt begeleid door zijn band The Young Retro’s.

Bertus Borgers is altijd al een muzikant met een grote live-reputatie geweest. Niet alleen als frontman bij zijn bands Mr Albert Show, Sweetd’Buster en Groove Express, maar ook als gast bij Herman Brood, Golden Earring en Raymond van het Groenewoud. The Young Retro’s blijken de energie en het fanatisme te hebben om zijn repertoire neer te zetten in de rocksound van vandaag.

Nummers van ‘Dirty Underwear’ uit de sixties, de underground van Mr. Albert Show, klassiekers van Sweetd’Buster en wat daarna kwam, alles komt voorbij in deze show naast zijn meest recente werk van het album ‘Eindhoven’!

Diezelfde zaterdagavond vanaf 23 uur houdt Poppodium Iduna het regelmatig terugkomende en succesvolle event ‘Stappen als Toen’ met DJ Okky en is gratis toegankelijk voor concertbezoekers van Bertus Borgers. Deze dans- en muziekavond grijpt terug naar de illustere jaren ’80 en ’90, met als centraal thema ‘Wie kent ze niet?!’ Het event is een fraaie step down memory lane!

Meer info: www.iduna.nl