Broodjes bakken bij winterwandeling

EARNEWALD - In natuurgebied Nationaal Park De Alde Feanen wordt donderdag 1 maart van 14 - 16 uur een jeugdexcursie gehouden.

Na afloop van de wandeling worden broodjes gebakken in een vuurtje. Dat wordt genieten van volop natuurplezier onder leiding van de enthousiaste jeugdexcursieleider Pieter Visser.

Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 28 februari om 15 uur via 0511 – 53 96 18.

Het is winter! Tijd voor een wandeling met de regenlaarzen en warme kleding aan. Je weet namelijk nooit hoe de winter eruit ziet! Zal er sneeuw en ijs liggen? Of kun je lekker stampen in de plassen?

De kinderen ontdekken hoe de dieren overleven in de vrieskou. Daarnaast zijn er ook nog vogels die speciaal vanuit verre landen naar Fryslân komen om te overwinteren. Na zo’n gezellige wandeling zullen de magen wel rammelen, dus broodjesbaktijd! Voor een lekker warm vuurtje wordt gezorgd en dan is het een kwestie van geduld!

Naast dat deze jeugdactiviteit heel erg leuk en leerzaam is, valt er in Nationaal Park De Alde Feanen veel te ontdekken! De frisse winterlucht is ook nog eens hartstikke gezond. Genoeg reden om mee te gaan.