Skraal presenteert 2e album

TERWISPEL - De band Skraal presenteert zaterdag 3 maart om 21 uur de cd Rubber, Reek & Fjoer in café Spaltenbrêge in Terwispel.

Naast Skraal geven Trijexnix en Las Bandidas ook een optreden in het café van uitbater Jolke Nijenhuis.

Skraal maakt al meer dan 8 jaar lang de Friese kroegen en festivals onveilig met hun stampende bluesrock. De heren hebben net hun derde single Tiiink uitgebracht die op Facebook al meer dan 20.000 keer is bekeken. Deze single staat ook op het nieuwe album Rubber, Reek & Fjoer.

Dit tweede album van de band staat vol met eigen geschreven Fryske nummers over het plattelands / bandleven. Skraal heeft optredens verzorgd op Aaipop, Oerrock, Expansie, Streekein, Hûnekop festival, Abe Lenstra stadion, Knypstermerke, Veenhoop en natuurlijk een legio aan rokerige kroegen.

Trijexnix is een driekoppige Friestalige boerenrock band uit Oudega (Smallingerland) en omstreken. De mannen spelen uptempo Friestalige boerenrock met een knipoog. Ze hebben een energieke podium act, voornamelijk door de uptempo boerenrock en het enthousiasme van de bandleden. De live optredens worden altijd afgesloten met het Friese volkslied, wat vaak door het publiek uit volle borst wordt meegezongen.

Las Bandidas bestaat uit vijf zeer uiteenlopende, pittige meiden met één gezamenlijke passie: muziek maken. Spelen wat ze lekker vinden, dat is het uitgangspunt. Met als resultaat een ietwat rebels repertoire, uiteenlopend van stevige rock tot country en blues.

‘Rocken’ en ‘rollen’ tot je erbij neervalt en vervolgens stil genieten van een tranentrekkende countryballad, het kan allemaal. Als echt bandieten stelen ze de show en zullen ook jouw muziekhart veroveren.