Paddy’s Day Off in Café Marktzicht

DRACHTEN - Het trio Paddy’s Day Off treedt vrijdagavond 16 maart om 20.30 uur op in Café Marktzicht in Drachten.

Het optreden is onderdeel van een mini-tournee. De dag erna is een optreden in De Stadswaagh in Sloten. De afterparty is Zondagmiddag 18 maart in Café Spider in Balk.

Paddy’s Day Off is een nieuwe band in Friesland die zich helemaal heeft toegelegd op het Ierse repertoire. Drinking songs en weemoedige ballades worden afgewisseld met swingende reels en opzwepende rebelsongs. Mario Kramer (zang, gitaar), Carol Tummers (contrabas, whistle, zang) en Wander van Duin (banjo, mandoline, zang) zijn muzikanten die eerder in verschillende bands te horen waren. Vanaf het moment dat ze hun krachten bundelden hebben ze razend snel een reputatie opgebouwd van een sfeervolle live band.

Voor Ieren overal ter wereld is Saint Patrick's Day dé feestdag van het jaar. Het moment om met oude en nieuwe vrienden het leven te vieren, liefst met een drankje erbij goede muziek.

Zaterdag 17 maart is de Ierse feestdag St. Patricks Day en is het tevens de laatste Raspavond van het seizoen. De kleur is groen, het zou prachtig zijn als het publiek iets groen zal dragen deze avond.

De hele avond ‘open podium’! Iedere trekzakspeler / groep is welkom op het podium in café Marktzicht.