Gitarist Julian Sas in Iduna

Bluesrockgitarist Julian Sas treedt vrijdag 23 maart om 20 uur op in Poppodium Iduna te Drachten.

Julian Sas is inmiddels een gevestigde naam in de internationale blueswereld. Samen met zijn band staat Sas keer op keer garant voor een authentieke bluesshow. Vrijdag 23 maart staat de bluesrockgitarist met band bij Poppodium Iduna op de planken.

Sas maakte naam en faam met een reeks ijzersterke albums, maar vooral als live artiest. Zijn meest recente album ‘Feelin’ Alive’ kwam afgelopen jaar uit en is een live-album waarop we een Julian Sas en vernieuwde band in topvorm horen!

Deze vernieuwde band is zonder twijfel de beste Julian Sas band tot nu, met Fotis Anagnistou op bas, Rob Heijne op drums en Roland Bakker op orgel en piano. De band bruist en kookt daar waar het moet maar speelt net zo makkelijk een gevoelige ballade.

Julian Sas won in 2016 de ‘European Blues Award’ in de categorie ‘Beste Live Muzikant’. Sas musiceert speelt in de bluestraditie van grootheden als John Lee Hooker, Freddie King, Elmore James, Willy Dixon en Memphis Slim. Sas is echter ook een groot liefhebber van de latere bluesrockgitaristen Jimi Hendrix, Jeff Beck, Jonny Winter, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher.

Locatie: Poppodium Iduna te Drachten

Datum: vrijdag 23 maart 2018

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Ticketprijs: € 14,00 (vvk)/ € 16,00 (deur)

Meer info:

www.iduna.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------