OGF Contra plaatst zich voor landelijke halve finales

Scheemda - Afgelopen weekend werden in de Eextahal in Scheemda de Districtskampioenschappen acro gehouden. Vier teams van OGF Contra uit Ureterp betraden dit weekend de mat. Zij probeerden hier doorstroming naar de landelijke halve finale veilig te stellen.

Op zaterdag mocht het E jeugd team Aniek Braam, Hilse van der Woude en Indy van der Meulen na een mooie oefening de bronzen medaille in ontvangst nemen. Het E senioren team Noa Westra, Lucie Hoekstra en Marije Boven turnden ook een mooie oefening maar behaalden net niet genoeg punten voor het podium en werd vierde. Beide trio’s hebben zich hiermee geplaatst voor de landelijke halve finales in mei.

Het D junioren Duo Linda Booi en Ilse Dijkstra lieten een keurige oefening zien maar helaas werd 1 van de elementen afgekeurd. Zij zijn eerste reserve voor de finales. Op zondag mocht het C senior trio aantreden. Marijke Koen, Lieke Wouda en Dione van Dijk lieten na eerste een nette Balans oefening ook een keurige Tempo oefening zien en behaalden hiermee de limiet. Ook dit team mag doorstromen naar de landelijke halve finales.