Muziekavond in MFC de Swingel

WIJNJEWOUDE - In MFC de Swingel in Wijnjewoude wordt zaterdagavond 31 maart om 20 uur een gezellige muziekavond gehouden.

De avond wordt georganiseerd in het kader van LF2018 (Cultureel Friesland). De muziek wordt verzorgd door Muziekgroep THC Oostergoo uit Grou en trekzakgroep Nocht en Wille uit Wijnjewoude.

THC staat voor Trek Harmonica Club Oostergoo. Ze zijn geen traditionele trekzakgroep. Ze spelen natuurlijk trekzaknummers, maar vaak verrassend anders. Bij de meeste nummers wordt ook gezongen, aangevuld met Batá en Cajon (soort djembé) en gitaar. Jaarlijks geven ze in april een voorjaarsconcert, waar ruim 400 bezoekers op af komen.

Hun repertoire is zeer divers. Er zijn zangnummers in het Nederlands, Luwwaddes, Fries en Engels. Ook instrumentaal laten ze zich goed gelden.

En nu komen ze naar Wijnjewoude! Ze gaan met trekzakgroep ‘Nocht en Wille’ uit Wijnjewoude een feestelijke, gezellige avond verzorgen. De zaal gaat om 19.30 uur open. De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Deze muzikale avond wordt mede mogelijk gemaakt met een bijdrage van Plaatselijk Belang Wijnjewoude.