Paasweekend derde editie Oldtimerbeurs Klassieker Drachten

DRACHTEN - Net als in 2016 en 2017 zal dit Paasweekeinde de Oldtimersbeurs Klassieker Drachten plaatsvinden in het Fries Congrescentrum in Drachten. Meer dan 100 ondernemers en clubs zullen 12.000 vierkante meter aan vloeroppervlak vullen met honderden klassiekers, vakkundige activiteiten en klassieker aanverwante artikelen.

Net als voorgaande jaren krijgt de beurs een laagdrempelig en hoogwaardig karakter, waarbij de tentoongestelde voertuigen volledig en ruim opgesteld kunnen gloriëren. Vanaf zaterdagochtend tien uur kan de bezoeker het ervaren op een uitermate toegankelijke beurs die tevens voor ieder wat wils biedt. Want tot en met Paasmaandag (2 april) zal Klassieker Drachten mooie auto’s, motoren en brommers uit vervlogen tijden bieden. Tentoongesteld door clubs, aangeboden door tal van professionele bedrijven. Daarnaast is er een ruime keuze uit onderdelen, miniaturen, boeken en andere automobilia. En restauratiebedrijven tonen hun ambacht en hun liefde voor het vak. Het staat vast: de liefhebber komt ook tijdens de derde editie van Klassieker Drachten volledig aan zijn of haar trekken.

Vorig jaar bezochten vele oldtimerbezitters de showpaddock van Klassieker Drachten met hun klassieker. Daarom is er ook dit jaar een showpaddock voor bezoekers die in het bezit zijn van een klassieke auto, motor of brommer. Zij krijgen daarbij korting op de entree en de mogelijkheid om een eigen kofferbakverkoop te houden.

De Oltimersbeurs is drie dagen lang dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur. Entree kost 8 euro, voor kinderen onder 12 jaar gratis. Meer informatie op www.klassiekerdrachten.nl.